ΤΥΡΟΨΩΜΑΚΙΑ
Πολλές φορές είναι τα ίδια τα προϊόντα που σου δίνουν την έμπνευση!
Έχοντας στα χέρια μου ένα απ' τα καλύτερα άλευρα, το αγνό κίτρινο αλεύρι Λήμνου, @limnosflourstamateris και την αντικολλητική φόρμα για muffins από @pal.cookware , έφτιαξα τα πιο νόστιμα και αφράτα τυροψωμάκια και τα μοιράζομαι μαζί σου για να γεμίσουμε τα ταπεράκια της Δευτέρας(και όχι μόνο 😉)!!!
Υλικά:
•200 γρ. γιαούρτι
•3 αβγά
•40 γρ. ελαιόλαδο
•200 γρ. αλεύρι @limnosflourstamateris ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις
•50 γρ. γάλα
•10 γρ. baking powder
•200 γρ. φέτα
Σε ένα μπολ ανακατεύω τα παραπάνω υλικά.
Στην συνέχεια λαδώνω ελάχιστα έως καθόλου την φόρμα, αδειάζω στις θήκες το μείγμα και ψήνω για περίπου 20' στους 180°C , αντιστάσεις.
**Έβαλα φυτικό γάλα και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών αλλά μπορείς να βάλεις ότι προτιμάς.
**Μπορείς άνετα να προσθέσεις ελιές σε ροδέλες ή ότι άλλο έχεις στο ψυγείο σου ☺️
0 σχόλια