ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
Τα καλύτερα και πιο εύκολα κουλουράκια για το Πάσχα και όχι μόνο θα τα βρεις εδώ!!
Με την φανταστική αμυγδαλοκρεμα @ritosfood μπορείς να καταλάβεις ότι έχουν άλλη νοστιμιά και στο υπόσχομαι αξίζει να τα δοκιμάσεις!!!
Υλικά:
*150 γρ. αμυγδαλόκρεμα Sisinni
*2 αβγά (50-60γρ. το καθένα)
*1 βανίλια
*1 κ.γ. κανέλλα
*300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις(μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω)
*1 κ.γ. μπέικιν
*30 γρ. μέλι
*30 γρ. νερό
Αρχικά σε ένα μπολ βάζεις την αμυγδαλόκρεμα με τα αβγά ,την βανίλια ,την κανέλλα και το μέλι και ανακατεύεις με ένα σύρμα.
Στην συνέχεια προσθέτεις το αλεύρι και το μπέικιν και βάζεις χεράκι ώστε να ανακατέψεις καλά .
Μόλις αρχίσει να κολλάει η ζύμη σου προσθέτεις το νεράκι ή αν θες μπορείς να βάλεις χυμό πορτοκάλι.
Μόλις η ζύμη δεν κολλάει πάει να πει ότι είναι έτοιμη και τότε πλάθεις τα κουλουράκια σου σε ότι σχήμα θέλεις.
Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 15-20'.
0 σχόλια