ΚΕΙΚ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΣΤΙΕΡΑ

by - Οκτωβρίου 16, 2021

Εάν με ακολουθείς καιρό ξέρεις πόσο μου αρέσει να δημιουργώ νοστιμιές και να τις ψήνω στην τοστιέρα μου..είναι ένας τρόπος να κερδίσω χρόνο έχοντας έτοιμο σε χρόνο dt ότι θελήσω.
Ε λοιπόν,αυτή η νοστιμιά είναι μακράν ότι καλύτερο έχει ψηθεί σε αυτή την τοστιερα και αυτό οφείλεται στο εξαιρετικο αμυγδαλοβούτυρο @goutzaninut .
Αυτό που βλέπεις λοιπόν στην φωτογραφία είναι κεικ...ναι,ναι ..κέικ στην τοστιέρα..
Και σε συνδυασμό με την μαρμελάδα βύσσινο είναι το κάτι άλλο...

Υλικά:

*100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
*80 γρ. αμυγδαλοβούτυρο @goutzaninut 
*2 αβγά
*2 κ.σ. μέλι
*1 κ.γ. μπέικιν 
*1 κ.σ. κανέλα

Σε ένα μπολ χτυπάς τα αβγά με το αμυγδαλοβούτυρο και το μέλι.
Προσθέτεις το αλεύρι,το μπεικιν και την κανέλα και ανακατεύεις καλά με ένα κουτάλι.
Το μείγμα δεν γίνεται πολύ σφιχτό και κολλάει στα χέρια..
Έτσι το θέλουμε..
Το κάνεις τουμπα σε μια λαδόκολλα, διπλώνεις γύρω -γυρω και ψήνεις στην τοστιέρα για περίπου 15'.

You May Also Like

0 σχόλια