CAPPUCCINO PORRIDGE
Έφτιαξα λοιπόν ένα καπουτσίνο αλλά κλασσικά πριν φτάσω στη μέση είχε προλάβει να παγώσει...αλλά σιγά μην τον πετούσα...πετάς την δύναμη σου;;;;(το λες και leftover?)
Έγινε λοιπόν,ένα αγαπημένο porridge.
To ονόμασα Cappuccino porridge αλλά να σου πω οι γεύσεις είναι πολύ κοντά στο τυραμισου...!!!
Δοκίμασε το και πες μου...
Υλικά:
*½ κούπα Cappuccino (ή οποιονδήποτε καφέ)+ ½ κούπα γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
*3 κ.σ. βρώμη
*20 γρ. κουβερτούρα
Συμπληρώνω στην κούπα με το μισό καφέ γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη και υστερα το αδειάζω σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Προσθέτω τρεις κουταλιές της σούπας βρώμης και βάζω στη φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω την κουβερτούρα μου.
Απολαμβάνω μέχρι και την τελευταία σταγόνα καφέ!!!!
0 σχόλια