Έφτιαξα λοιπόν, κριτσίνια και μπισκότα ντομάτας..
•3ντομάτες
•1 σκελίδα σκόρδο
•1 φλυτζανι ελαιόλαδο
•500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
•1 κ.γ.μπεικιν
•φυλλα βασιλικού, ρίγανη
Περνάμε τις ντομάτες με το σκόρδο από το μουλτι και μετά ζυμώνουμε τα υλικά μας ..Το αποτέλεσμα είναι μια ζύμη ελαστική αρκετά ... Πλάθουμε σε ότι σχήμα μας αρέσει και ψήνουμε στους 180° c στον αέρα για 30'.Γίνονται μαλακά και πεντανόστιμα...
Ο Θέμης και ο Λευτέρης ψήφισαν θετικά..εσύ;;;
0 σχόλια