ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΤΟΣΤ

by - Νοεμβρίου 14, 2021

Τραγανό ψωμί με αβοκάντο και αυγό!
Από τα αγαπημένα μου πρωινά αρκεί βέβαια να μην είναι σκέτο το αβοκάντο αλλά με μπόλικο λεμονάκι και καλό ελαιόλαδο.
Συγκεκριμένα αυτό που κάνω είναι ότι λιώνω το αβοκάντο μου με ένα πιρούνι ( μην λερώνουμε και παραπάνω σκεύη), προσθέτω μπόλικο λεμονάκι, λίγο σκόρδο σε σκόνη, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτι και ωμό ελαιόλαδο .
Χρησιμοποίησα το ελαιόλαδο Filoso @konoshill ,μια μοναδική σύνθεση δύο ποικιλιών Makris & Picual, γεμάτο εντάσεις και αρώματα άγουρων και πιό ώριμων καρπών.
Προσθέτω πάνω στη φέτα με το αβοκάντο ,το αβγό μου ,λίγο ακόμη ελαιόλαδο , παπαρουνόσπορο από @bioisland_augopoleio ,αλατάκι και έτοιμο!!!

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου αλμυρό πρωινό;;;
 

You May Also Like

0 σχόλια