ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

by - Νοεμβρίου 16, 2021

Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου ένα υπέροχο δέμα από @bioisland_augopoleio .
Ένα από τα προϊόντα που περιλάμβανε και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή ήταν η κρέμα πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη!
Φυσικά ,όπως καταλαβαίνεις ,υπέκυψα στον πειρασμό και τη δοκίμασα και αμέσως ήξερα ...

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

Υλικά:

*180 γρ. κρέμα πορτοκάλι από @bioisland_augopoleio
*160 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
*1 αβγό
*¼ κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη (@bioisland_augopoleio )
*1 κ.γ. μπέικιν 

Σε ένα μπολ αδειάζω την κρέμα πορτοκάλι.
Προσθέτω το αβγό και ανακατεύω.
Συνεχίζω με το αλεύρι και το μπέικιν.
Ανακατεύω πλέον με το χέρι ώστε να έχω μια ωραία ζύμη που δεν κολλάει.
Πλάθω σε μπαλάκια (περίπου 25γρ. το καθένα) και ψήνω σε ταψί με λαδόκολλα για περίπου ένα τέταρτο στους 180 βαθμούς κελσίου.
Εναλλακτικά θα μπορούσα να κάνω ένα βαθούλωμα πριν το ψήσιμο με το δάχτυλο μου στο κέντρο του μπισκότου ,ώστε να προσθέσω μετά το ψήσιμο λιγη πραλίνα ,αλλά προτίμησα την πιο απλή εκδοχή!!!
Ωστόσο , περιμένω να πειραματιστείς και να μου στείλεις φωτογραφίες !!!

You May Also Like

0 σχόλια