Γλυκιά κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο
Υλικά:
*1 κιλό κολοκύθα τριμμένη
* 4 αβγά
*2 φλυτζανακια του ελ. καφέ φαριναπ
*2 φλυτζανακια του ελ.καφε σιμιγδάλι
*2 φλυτζανακια του ελ.καφέ γάλα
*2 κ.γ. κανέλα
*3 φλυτζανακια μέλι
* καρυδόψιχα τριμμένη (όση θέλετε)
* σταφίδες (όσες θέλετε αλλά καλό είναι αν βάλετε πολλές να μειώσετε το μέλι)
*άχνη για το πασπαλισμα
Τρίβουμε την κολοκύθα και αφήνουμε να στραγγίσει για 2 ώρες.
Προθερμαινουμε τον φούρνο στους 180° .
Ανακατεύουμε τα υλικά μας και αφού στρώσουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα , ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε για μια ώρα μέχρι να πάρει χρώμα.Μολις κρυώσει πασπαλιζουμε με άχνη και κανέλα.
Είναι υγρή πιτα και καλό είναι να γίνεται λεπτή για να ψηθεί καλά.
0 σχόλια