ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ

by - Οκτωβρίου 17, 2021

Γλυκιά κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά:

*1 κιλό κολοκύθα τριμμένη
* 4 αβγά
*2 φλυτζανακια του ελ. καφέ φαριναπ
*2 φλυτζανακια του ελ.καφε σιμιγδάλι
*2 φλυτζανακια του ελ.καφέ γάλα
*2 κ.γ. κανέλα 
*3 φλυτζανακια μέλι
* καρυδόψιχα τριμμένη (όση θέλετε)
* σταφίδες (όσες θέλετε αλλά καλό είναι αν βάλετε πολλές να μειώσετε το μέλι)
*άχνη για το πασπαλισμα

Τρίβουμε την κολοκύθα και αφήνουμε να στραγγίσει για 2 ώρες.
Προθερμαινουμε τον φούρνο στους 180° .
Ανακατεύουμε τα υλικά μας και αφού στρώσουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα , ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε για μια ώρα μέχρι να πάρει χρώμα.Μολις κρυώσει πασπαλιζουμε με άχνη και κανέλα.
Είναι υγρή πιτα και καλό είναι να γίνεται λεπτή για να ψηθεί καλά.

You May Also Like

0 σχόλια